Odense FC blog om Sport Blog Vælg de rigtige makeupprodukter ud fra din hudtype

Vælg de rigtige makeupprodukter ud fra din hudtype

Vælg de rigtige makeupprodukter ud fra din hudtype post thumbnail image

Når man skal vælge de rigtige makeupprodukter, er der mange ting man kan og skal overveje først. Det handler selvfølgelig både om, hvad du vil og hvad du har brug for, men også om, din hud og din stil. Specielt en ting er rigtig vigtig, når du skal vælge makeup produkter. Det er din hudtype.

Hvad er din hudtype?

Inden du går ud og køber diverse make up produkter, så skal du vide, hvad din hudtype er. Det handler blandt andet om din hudfarve, men mest om du har tør hud, olieret hud, en kombination. Det handler også om din hud er sensitiv eller ikke. Det har nemlig en ret stor betydning, da nogle produkter kan være gode til tør hud, andre til olieret hud.

Det du skal gøre, når du skal finde din hudtype, er at kigge dig i spejlet. Det er en god ide at gøre dette både morgen, middag og aften. Nogle har for eksempel meget fedtet hud om morgenen men tør hud senere på dagen. Hvis du har meget fedtet hud nogle steder, men tør hud andre steder, så har du en kombination. Dette findes der også produkter til.

En anden ting er, om din hud er sensitiv. Det ved du nok godt om den er. Har du nemt ved at få bumser, eksem, svige eller andet, blandt andet efter at have brugt et nyt produkt, så har du nok sensitiv hud. Man kan også finde produkter til dig der har akne eller dig der har en meget rød hud.

Sådan finder du det rette makeupprodukt

Når du har fundet ud af din hudtype, så kan du også finde de rigtige makeupprodukter. For at finde dem, er det vigtigt at kigge på, hvad der står. I mange tilfælde, kan der nemlig stå foran, om det er til tør hud, fedtet hud eller andet. Hvis det står på foran, er det jo meget nemt at finde. Man kan sagtens finde et produkt, hvor der både står tør og sensitiv hud, eller normal hud og sensitiv hud.

Det kan også være en god ide at have viden om, hvad der godt for tør hud og fedtet hud. Skal man købe til fedtet hud, kan det for eksempel være bedst med vandbaseret produkter. Dette kræver selvfølgelig lidt mere undersøgelse. Men i de fleste tilfælde, kan man se på produkterne, hvilken hudtype, som de er bedst til.

Related Post