Odense FC blog om Sport Blog EMS træning – forny din træning, og bliv mere motiveret

EMS træning – forny din træning, og bliv mere motiveret

EMS træning – forny din træning, og bliv mere motiveret post thumbnail image

Vi kender det alle sammen. Vi har dyrket den samme form for motion i mange år, og pludselig en dag er det altså bare ikke lige så sjovt længere. Når det kommer til motion og aktivitet er motivation en utroligt vigtig faktor, og derfor er der mange, der oplever, at de har svært ved overhovedet at komme ud og være aktive, hvis motivationen en dag forsvinder. Dette er helt naturligt, og der findes da også en løsning på problemet. Det handler simpelthen om, at man ikke skal tvinge sig selv til at tage i fitness eller til fodbold, hvis man ikke længere synes, at det er sjovt og givende. I stedet for at presse sig selv og sin krop er det nemlig meget mere fordelagtigt at spørge sig selv, hvilken aktivitet man så har lyst til at prøve fremover. Måske har du altid drømt om at løbe maraton? Eller måske vil du nu meget hellere spille volleyball end fodbold?

 

Drømmer du om at træne hurtigt og effektivt?

 

Selvom nogle måske vil kunne finde deres motivation i at starte til en helt ny sportsgren eller aktivitet, vil det for andre være mere afgørende, at de skal kunne få deres motion uden at bruge lang tid på det. Måske er der pludselig andre ting end motion, der fylder, og som du hellere vil bruge din tid på? I så fald kan du med fordel prøve EMS træning. EMS træning er en ny og innovativ træningsform, som gør det muligt for dig at træne benhårdt og effektivt på bare 20 minutter. Har du lyst til at høre mere, så læs videre nedenfor.

 

Hvordan fungerer EMS træning?

 

Kort sagt er EMS træning en form for styrketræning, der virker ved, at musklerne får tilført små mængder elektriske impulser, samtidig med at du udfører styrketræningsøvelser. Når du møder op til EMS træning, skal du iklæde dig et specielt sæt EMS-træningstøj, og herefter iføres du en særlig træningsdragt, som sender impulser ind til alle de store muskelgrupper i kroppen.

 

Når selve træningen går i gang, tænder en instruktør for impulserne, og derefter vil instruktøren så guide dig igennem en række øvelser, som sørger for, at du får det optimale ud af din træning. Dine muskler vil arbejde ekstra hårdt på grund af de impulser som du mærker som en let prikken under træningen, og i løbet af 20 minutter vil du dermed have udført en træning, der svarer til 90 minutters normal i et fitnesscenter.

 

Hvor kan jeg prøve det?

 

Er du interesseret i at afprøve EMS træning? Så kan du helt sikkert finde en klinik eller et center tæt på dig, der tilbyder denne træningsform. Er du bosat i Midtjylland, kan du for eksempel afprøve EMS-træning hos Shaping Studio, der har klinikker i Randers og i Egå, nord for Aarhus.

Related Post