Odense FC blog om Sport Blog Oplagte steder at søge sponsorer som sportsklub

Oplagte steder at søge sponsorer som sportsklub

Oplagte steder at søge sponsorer som sportsklub post thumbnail image

Sport er i høj grad drevet af en kombination af passion og sponsorater, passionen er svær at søge men sponsorater er du nødt til at opsøge aktivt.

Passionen er vigtig fordi der i enhver idrætsforening er de ildsjæle der ligger det ekstra arbejde der skal til uden at få ekstra for det, forældre der bakker op om deres børn og fans der støtter i medgang og modgang.

 

Sponsorater er vigtige fordi det i høj grad er det økonomiske grundlag for at en sportklub el. idrætsforening kan fungere. Ja der er også kontingenter og kommunal støtte, men de vigtigste penge kommer gennem sponsorater. I denne artikel kommer jeg med nogle bud på lokale sponsorer du kan opsøge og få i folden.

3 lokale sponsorer du kan kontakte

En lokal sportsklub i f.eks. Odense bør som en start kontakte de helt lokale forretninger og virksomheder. Brug også dit netværk og opsøg gerne mennesker der har en interesse for den/de sportsgrene i arbejder med i jeres forening. Her er 3 bud på lokale virksomheder du næsten altid finder i dit nærområde, og som kan få meget ud af at sponsorere en lokal idrætsforening.

Rengøringsfirmaet

Rengøring er et serviceerhverv der har en stigende efterspørgsel og derfor ser man også rengøringsfirmaer dukke op til højre og venstre i hele landet. Du kan helt sikkert også finde et lokalt rengøringsfirma i Odense el. din by og de vil have stor interesse i at sponsorer din klub, og i samme omgang kan du tilbyde dem rengøringsopgaven i dine lokaler, så er det et absolut win-win forslag.

Håndværkeren

Enhver by har en, eller typisk flere, håndværkere der først og fremmest servicere og tjener penge lokalt, derfor giver eksponering i den lokale idrætsforening også ekstra god mening. Det er sådan set lige meget om du tager fat i tømren, VVS’eren, mureren eller en fjerde håndværker i din by – start et sted, der er sikkert rigeligt at kontakte.

Butikken i hovedgaden

Mange byer vil have en hovedgade hvor de fleste forretninger og butikker er lokaliseret. Tag derfor benene på nakken og spasér ned gennem hovedgaden, gå ind i butikkerne og find en med interesse og et godt match til din sportsklub. Eksempler på gode samarbejde kunne være den lokale SuperBrugsen der ofte donere til lokale foreninger, vinhandleren eller andre delikatesseforretninger der kan få noget ud af at stå til sportsbegivenheder eller den lokale kunstner der kan få ekstra eksponering i dine klublokaler.

Vigtigt at hjælpe den lokale forening

Jeg synes det er vigtigt her på falderebet at understrege hvor vigtigt det er at hjælpe sin lokale forening, så du også kan tage dette argument med ud og sælge dit sponsorat.

 

De lokale foreninger skaber sammenhold i lokalsamfundet og giver de unge mennesker fysisk aktive aktiviteter at dyrke, passion og sociale oplevelser der er så vigtige at have gennem hele livet.

Related Post