Odense FC blog om Sport Blog Sådan kan du blive klubbens spiller

Sådan kan du blive klubbens spiller

Sådan kan du blive klubbens spiller post thumbnail image

Har du altid ønsket dig at få klubbens spiller medalje med hjem? Det er forskelligt hvilke medaljer og pokaler man kan få internt i en fodboldklub. I nogle klubber kan du både få klubbens månedlige spiller, klubbens årlige spiller, klubbens holdkammerat, klubbens flest scorede mål og lignende. At have interne medaljer og dermed titler er med til at fodboldspillerne har lyst til at yde ekstra til træning og kampe, så de forhåbentligt gør sig fortjent til en af disse. Hvem vil ikke have en fed medalje hængende derhjemme?

Vær seriøs med din fodbold

De fleste fodboldspillere vil gerne gøre deres bedste for at blive endnu bedre. Derfor skal du yde dit bedste til alle træninger og tage hver en øvelse seriøs. Der er mange ambitiøse fodboldspillere der træner ekstra derhjemme for at blive bedre til de ting, som de er dårligst til i forbindelse med træningerne. Det kan f.eks. være at du ikke er god til at drible med bolden eller skal øve dig i at sparke med venstre ben. Det er vigtigt at du kan være kildekritisk mod dine egne kompetencer, da dette er den eneste måde, hvorpå du selv kan blive bedre. Med den rette indstilling og godt med på-gå-mod så skal det nok lykkedes dig at blive en virkelig dygtig fodboldspiller.

Arbejd hårdt

Hårdt arbejde betaler sig i sidste ende. Derfor kan du også være stolt af dig selv lige så snart, at træneren kårer dig til at være klubbens spiller. At blive klubbens spiller sker ikke på en enkel dag. Træneren kigger på din udvikling samt hvordan du interagerer sammen med dine holdspiller. Hvis du har evnerne til at spille godt og være en god kammerat, så kan du ikke undgå at få denne titel. Du skal være stolt af dig selv når medaljen tilfalder dig. Det giver automatisk noget selvtillid, da du bliver bekræftet i, at du er god til det du laver.

Find en god mindeplads til medaljen

Det er en god ide at du finder en god plads til medaljen derhjemme, så du hele tiden kan se på den, når tingene ikke går som du vil. At blive mindet om at du er god nok og er en dygtig fodboldspiller, kan være med til at give dig et smil på læben. Du skal tro på dig selv og dine egne evner. På denne måde skal du nok komme langt indenfor fodboldverdenen.

 

Related Post