Undersøgelse og behandling af astma, allergi og lungesygdomme

Nogle af de mest udbredte sygdomme er Astma, allergi og lungesygdomme. Det er typisk også de sygdomme, som kan gøre sport og motion hårdest for de fleste mennesker da de typisk påvirker luftvejene på en sådan måde at de er til gene når man motionere. Hvis du opdager irritation med vejrtrækningen, så anbefaler vi at du får tjekket det hos CPH-Privathospital.dk.

Allergi

Rigtig mange mennesker har en eller anden form for allergi som påvirker dem – for nogle påvirker det dem rigtig meget, hvor hos andre mennesker er det blot en lille biting, som de ikke ligger særlig meget mærke til.
Det mest hyppige som man ser folk er allergiske overfor er pollen, husstøvmider eller diverse kæledyr.

Hvis man f.eks. lider af pollen allergi så kan det godt være udfordrende at dyrke sport udenfor om sommeren uden gener, derfor anbefaler vi en konsultation på et hospital eller hos lægen, hvor du kan få anbefalet hvordan du skal behandle din allergi.

Astma

Astma er en form for betændelsestilstand som opstår i lungerne – det medvirker at du får vejrtrækningsproblemer, hvilket kan være til stor gene. Der findes mange forskellige grader af Astma. Nogle er påvirket af det hele tiden og lider under stor gene af det, hvor andre kun er påvirket af det periodisk. Som f.eks. ved høj aktivitetsniveau.

Især når folk dyrker sport oplever de tit problemer med deres Astma, dog kan man med den rette medicinering få bugt på det og holde det nede på et niveau, hvor det ikke genere end.

KOL – Kronisk Obstruktiv Lungesygdom

KOL er en sygedom, hvor lungevævet langsomt går i opløsning. Man oplever ofte kraftig hoste og slimdannelse, hvis man lider af KOL.

Som udgangspunkt kan sygedommen ikke behandles, men man forsker konstant i det. Man kan dog få hjælp i hverdagen med iltapparat og andre luft midler der hjælper en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *