Få bygget ny garage eller carport over sommeren

Inden længe går de fleste danskere snart på sommerferie, hvilket er en rigtig god mulighed for at få lavet noget arbejde i haven eller på huset. Det er dog ikke alle danskere som enten har evnerne, kender reglerne eller bare har lysten til selv at bygge sin nye garage eller carport 

Styr på reglerne 

Der er en lang række regler man skal overholde når man opfører større ting på sin grund, hvis man ikke har overskuddet eller lysten til at sætte sig ind i dette så kan det være en fordel at få et professionelt firma til at stå for det hele.  

Carport er forholdsvis simpelt at få lov til at opføre, men når det kommer til opførelse af en garage er der også en masse regler til materialerne og brandsikkerhed.  

Hvad skal du vælge – Carport eller garage?  

Det kan være svært for mange danskere at beslutte sig for, om de skal have en ny carport eller en ny garage. Vi vil her prøve at hjælpe dig lidt på rette spor, og hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.  

Carport 

Skal du bare bruge en helt basal løsning, hvor din bil kan holde i tørvejr, så skal du vælge en carport. Det er en meget simpel løsning, og kan sammenlignes lidt med et halvtag bare til en bil. Engang i mellem ser man også at carporte er bygget sammen med et lille redskabsskur, ellers minder det mest af alt bare om et halvtag til din bil.  

Garage 

En garage er en lukket bygning, hvor du kan køre din bil ind. Det er typisk mere komplekst og indeholder ofte også en form for et lille værksted samt muligheden for noget opbevaring. En garage er for mange mennesker et rigtig godt valg, hvis de godt kan lide at lave håndværksmæssige ting også. De har nemlig muligheden for at gå i deres garage arbejde på diverse sko. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *